Skip to content

„За Здрава, Защитена от Слънцето кожа с Aloe Vera“


Натурални Слънцезащитни Продукти

Всички Натурални Слънцезащитни Продукти са сертифицирани и произведени в Германия. Те съдържат чист гел от Алое Вера, което успокоява и допълнително защитава кожата от изгаряне, Защитава кожата от UVA/UVB лъчите, като едновременно подхранва и хидратира интензивно. 

Всяка година се произвежда нова, лимитирана партида от слънцезащитните продукти LR Aloe Via за оптимална защита от UVA и UVB лъчите.

Сега серията е обновена: с добавен биоекстракт от ананас и Dry Touch ефект за максимална защита: продуктите попиват бързо, не лъщят, не лепнат и не оставят бели следи.

Слънцезащитен крем за лице

Бързо и лесно приложение, подходящa козметика за деца и дерматологично тествани от DermaTest – Research Institute for Reliable Results. Made in Germany – LR Health & Beauty. Натурални и Качествени Слънцезащитни Продукти от ЛР.

Слънцезащитните Продукти на LR предпазват от рак и остаряване на кожата благодарение на фактора за протекция. UV лъчите са основен състарител на кожата и причина за поява на пигментни петна. myALOE.bg те съветва да се мажеш редовно преди показване на слънце.

Слънцезащитен крем за деца и бебета

Ако имате деца, обърнете специално внимание и ги мажете със слънцезащитните продукти по няколко пъти на ден. Особено в по-слънчевите часове на деня. Тяхната кожа е в пъти по-тънка от тази на възрастния човек.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с наш консултант напълно безплатно чрез формата за контакт с Май Алое.

Натурални Слънцезащитни Продукти от my ALOE

 

Продукти на Промоция