Skip to content
promo-kod-myaloe30-myaloe.bg-promocii-oferti-dojivot

ИМУННА СИСТЕМА Натурални Продукти


Какво да пием за здрава имунна система?

Изберете натурални продукти произведени в Германия. Всички продукти притежават множество сертификати от световни организации. При поръчки над 170 лв вие може да поръчвате с -30% всички останали продукти от сайта БЕЗ ограничения! Промо код MYALOE30 не може да се използва за накои промоционални пакети.

Защо да изберем продуктите на myALOE.bg ?

  1. 100% от Продуктите са произведени в Германия
  2. Притежават десетки Сертификати за Качество, не само от Европейски организации, но от най-големите световни независими организации за Натурални Продукти от Алое Вера.
  3. Съдържанието на Продуктите е изцяло Натурално и Здравословно.
  4. Продуктите са БЕЗ Захар, БЕЗ Оцветители, БЕЗ Консерванти и други вредни вещества.
  5. Има още много причини да избнерете Натуралните Продукти от myALOE.bg. За да разберете и останалите причини и да споделите с приятели, направете поръчка още сега за добро здраве и то на ТОП цена!

Имате още въпроси ? Свържете се с наш консултант.


Какво представлява имунната система?


Имунната система защитава тялото вашето тяло и тялото на вашето дете от външни нашественици. Те включват микроби като бактерии, вируси и гъбички и токсини (химикали, произведени от микроби). Имунната система се състои от различни органи, клетки и протеини, които работят заедно.

Има 2 основни части на имунната система:

  • Вродената имунна система. Вие се раждате с това.
  • Адаптивната имунна система. Вие развивате това, когато тялото ви е изложено на микроби или химикали, отделяни от микроби.

Тези 2 имунни системи работят заедно.

Вродената имунна система

Това е системата за бързо реагиране на вашето дете. То е първото, което реагира, когато открие нашественик. Състои се от кожата, роговицата на окото и лигавицата, покриваща дихателните, стомашно-чревните и пикочно-половите пътища.

Всичко това създава физически бариери, за да защити тялото на вашето дете. Те предпазват от вредни микроби, паразити (като червеи) или клетки (като рак).

Вродената имунна система се предава по наследство. Той е активен от момента на раждането на вашето дете. Когато тази система разпознае нашественик, тя влиза в действие веднага. Клетките на тази имунна система обграждат и покриват нашественика. Нашественикът се убива вътре в клетките на имунната система (наречени фагоцити).

Придобитата имунна система

Придобитата имунна система произвежда специални протеини наречени антитела. С тях ще се защити тялото ви от специфичен нашественик. Тези антитела се развиват от клетки наречени В лимфоцити, след като тялото е било изложено на нашественика.

Антителата остават в тялото на вашето дете. Може да отнеме няколко дни, за да се образуват антитела. Но след първото излагане имунната система ще разпознае нашественика и ще се защити срещу него. Придобитата имунна система се променя по време на живота на вашето дете. Имунизациите обучават имунната система на вашето дете да произвежда антитела, за да ги предпази от опасни заболявания.

Как мога да подобря имунитета си?

Тази страница е направена за да олесни вашия избор и да ви предложи най-добрите натурални продукти за подсилване на имунната система. Продукти като LR колстра, Алое Вера за пиене и Гъба Рейши са част от силните имуностимулатори, които myALOE.bg ви препоръчва.


Изгодни продукти в абонаментна програма:

КЪМ AUTOSHIP МАГАЗИНА

Още продукти извън абонаментните програми може да намерите във Вашия

LR магазин

LR AUTOSHIP – Моето Алое

Копирането от сайта е забранено.