Skip to content
LR Промо код -30% ОТСТЪПКА промоция за ЛР онлайн магазин от myALOE.bg

LR Хранителни Добавки

Load More

Хранителни Добавки от LR

LR Хранителни добавки за отславане и диета

LR хранителни добавки са вещества, за които регулаторните агенции са установили, че нямат риск от причиняване на вреда на потребителите. Когато се използват в хранителни продукти на определени нива. Тези добавки се считат за безопасни за консумация от човека и обикновено се използват в преработката и производството на храни.

Безопасността на хранителните добавки се оценява от регулаторни агенции като Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и Европейският орган за безопасност на храните (EFSA). Тези агенции преглеждат научни данни за добавките, включително токсикологични изследвания, за да определят безопасните нива на употреба.

Важно е да следвате препоръчителните насоки за употребата на хранителни добавки и да сте наясно с чувствителността или алергиите, които може да имате към определени добавки.

LR сертификати

Всички продукти на ЛР са серфтифицирани от световни организации. Когато отворите страницата на всеки пордукт ще може да проверите какви сертификати притежава той.

Хранителни добавки според вашите потребности

Забързаното, напрегнато ежедневие подлага на много изпитания нас и нашия организъм всеки ден. Независимо какъв е начинът ви на живот, нашият разнообразен асортимент от продукти за подпомагане на храненето ви предлага многобройни решения.

Съобразени с индивидуалните ви потребности, които подкрепят здравето и работоспособността ви. Имаме продукти за базово снабдяване с вещества, за специална подкрепа и за укрепване и подсилване на организма. Така може да изберете според вашите потребности.

Базови добавки

Здравословното хранене е предпоставка за здраво тяло и постоянно високо качество на живота. Балансираното хранене осигурява необходимия прием ва макро- и микрохранителни вещества. В случаите, когато човек не успява да се храни достатъчно разнообразно и балансирано, LR LIFETAKT предлага иновативни продукти за ежедневно снабдяване на организма с важни вещества, за да продължи да функционира правилно.

Специални добавки

Освен ежедневното базово снабдяване с хранителни вещества, допълнителната подкрепа със специално съобразени със съответните потребности вещества може да бъде много полезна при определени предизвикателства. Стресовите ситуации или промените в организма например поради напредване на възрастта се отразяват на метаболизма и по този начин и върху потребността от специфични хранителни вещества.

LR LIFETAKT предлага широк асортимент от специални добавки за съответните иднивидуални потребности.

Подсилващи добавки

Пролет, лято, есен, зима – всеки сезон е различен, но общото между тях е, че през всеки от тях има различни предизвикателства за организма ни. Когато имунната система е „поразклатена“, подкрепата с допълнителни хранителни вещества може отново да възстанови равновесието в организма.

LR LIFETAKT предлага надеждни продукти за укрепване на имунната система.

* Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

my ALOE